Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-præsident stikker til Barca og Real

Nyheder - 7. september 2023PSG-præsident stikker til Barca og Real

© Getty Images


Forholdet mellem FC Barcelona og PSG er næppe gnidningsfrit og det samme kan siges mellem PSG og Real Madrid. Derfor valgte PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi også at stikke til begge klubber på én gang, da han til ECA-mødet i Berlin tog mikrofonen.

Som bekendt er Super League ikke død. Det var godt på vej mod at se lyset, men på grund af en ekstrem mængde modstand valgte adskillige klubber at trække sig og så blev det sat på pause indtil man - bl.a. - kunne finde en anden turneringsform. Barca og Real Madrid er de eneste, som stadig arbejder på Super League, da Juventus også har trukket sig.- Jeg kalder det 'No Super League'. Ingen vil være med. Alle er ligeglade med, hvad de gør. De er ude. Før var det tre hold og nu er det kun to, sagde Nasser Al-Khelaifi med fuld overlæg for at stikke til Barca og Real, som bag kulissen stadig arbejder på projektet.

Mange mener, at Super League er helt forkert at søsætte og at det overhovedet ikke giver mening, mens klubber som netop Barca og Real Madrid mener, at de mange penge i fodboldens verden skal gå til klubberne og aktørne og ikke f.eks. UEFA, som trækker uhørt mange penge hjem når der spilles Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

53 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder