Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Masip: Baldé og Yamal var på vej væk

Transfermarked - 13. september 2023Masip: Baldé og Yamal var på vej væk

© Getty Images


Alejandro Baldé slog sit navn fast i sidste sæson, hvor han formåede at sætte sig fast på venstrebacken. Noget, som mange andre spillere ikke har formået med adskillige chancer. Derudover er Lamine Yamal i denne sæson begyndt at blomstre, men historien kunne have været en helt anden.

Det fortæller Enric Masip, som til dagligt er Joan Laportas højre hånd. Både Baldé og Yamal havde store tilbud på hånden denne sommer, men Joan Laportas rigtig gode forhold til agenten Jorge Mendes sikrede, at begge spillere blev i klubben og inden længe bekræfter klubben, at de har forlænget deres kontrakter.- Laportas gode forhold til agent Jorge Mendes er grunden til, at Lamine Yamal og Baldé bliver i Barca. Begge spillere havde en seriøs mulighed for at forlade klubben denne sommer, forklarer Enric Masip i sine seneste udtalelser.

Både Baldé og Yamal har erklæret, at de elsker at være i Barca, men som set før i fodboldens verden skal der ikke andet end en stor kontrakt til at folk skifter mening og pludselig er på vej videre. Baldé valgte blandt andet at afvise Manchester City, og det kan Barca glæde sig over, da backen kort tid efter blev enig med klubben om en kontraktforlængelse.

I dag kunne Deco, som er ny sportsdirektør i klubben, bekræfte, at der om få dage kommer nyheder ud om netop Baldé og Yamal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

45 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder