Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Masip: Baldé og Yamal var på vej væk

Transfermarked - 13. september 2023




Alejandro Baldé slog sit navn fast i sidste sæson, hvor han formåede at sætte sig fast på venstrebacken. Noget, som mange andre spillere ikke har formået med adskillige chancer. Derudover er Lamine Yamal i denne sæson begyndt at blomstre, men historien kunne have været en helt anden.

Det fortæller Enric Masip, som til dagligt er Joan Laportas højre hånd. Både Baldé og Yamal havde store tilbud på hånden denne sommer, men Joan Laportas rigtig gode forhold til agenten Jorge Mendes sikrede, at begge spillere blev i klubben og inden længe bekræfter klubben, at de har forlænget deres kontrakter.



- Laportas gode forhold til agent Jorge Mendes er grunden til, at Lamine Yamal og Baldé bliver i Barca. Begge spillere havde en seriøs mulighed for at forlade klubben denne sommer, forklarer Enric Masip i sine seneste udtalelser.

Både Baldé og Yamal har erklæret, at de elsker at være i Barca, men som set før i fodboldens verden skal der ikke andet end en stor kontrakt til at folk skifter mening og pludselig er på vej videre. Baldé valgte blandt andet at afvise Manchester City, og det kan Barca glæde sig over, da backen kort tid efter blev enig med klubben om en kontraktforlængelse.

I dag kunne Deco, som er ny sportsdirektør i klubben, bekræfte, at der om få dage kommer nyheder ud om netop Baldé og Yamal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Masip: Baldé og Yamal var på vej væk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder