Annonce


Annonce

Annonce

Krig mellem Barca og Sevilla inden kampen

La Liga - 30. september 2023
Sevilla havde ingen repræsentanter med på lægterne på Estadi Olímpic Lluís Companys i aftes, da holdet mødte FC Barcelona. Inden kampen meldte Sevilla ud, at man på grund af nyhederne i Negreira-sagen ikke ville deltage i hverken den obligatoriske frokost eller være på plads på stadion. Det betød Barca sig ikke om.

- FC Barcelona ønsker offentligt at vise sin fordømmelse af Sevillas uberettigede og upassende angreb, efter at klubben i dag (i går, red) nægtede at deltage i den institutionelle frokost blandt direktørerne forud for kampen mellem de to hold Estadi Olímpic Lluís Companys, hvor dens repræsentanter også har nægtet at tage deres pladser i direktørboksen, skrev FC Barcelona på sin hjemmeside en time før kampen.- Ydermere har den andalusiske klub offentliggjort en erklæring, hvori den viser sin "indignation og fordømmelse af den praksis udført af tidligere FC Barcelona-direktører, der er nævnt i Negreira-sagen", og annoncerer sit fravær fra direktørernes boks til kampen.

- FC Barcelona mener, at dette er et angreb mod den catalanske institution og en uacceptabel forseelse.

- Den førnævnte Negreira-sag kan ikke bruges som en undskyldning for sådanne foranstaltninger, da retssagen er i en meget tidlig fase, og Sevillas holdning tydeligvis foregriber de faktiske omstændigheder, der endnu ikke er blevet fastslået i nogen form eller form.

- Desuden optrådte FC Barcelona-præsident, Joan Laporta, i en ekstraordinær forsamling i La Liga, og opfordrede til netop denne sag, hvor han gav omfattende afklaringer og forklaringer på dette spørgsmål.- I lyset af denne uacceptable og uberettigede position fra Sevilla, mener FC Barcelona, at alle institutionelle forbindelser med Sevilla er blevet afbrudt, skriver klubben videre på sin hjemmeside.

Der er altså iskold luft mellem de to klubber. Joan Laporta var ikke glad for nyheden da han hørte, at Sevillas repræsentanter ikke ville dukke op på stadion til kampen. Der er ingen konklusion i Negreira-sagen og på nuværende tidspunkt er der heller ikke fundet nogen beviser og derfor mente Barca at det var på sin ret, at gå ud og forsvare sig selv mod Sevillas mærkværdige beslutning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Krig mellem Barca og Sevilla inden kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder