Annonce


Annonce

Annonce

Journalist: Barca har spurgt til Xavi Simons

Transfermarked - 7. oktober 2023
Manden husker nok stadig navnet Xavi Simons - med det fule navn Xavier Quentin Shay Simons. Selvom hans navn har været en del af den store fodboldverden i adskillige år, så er han stadig en ung spiller på bare 20 somre og i dag spiller han for RB Leipzig på en lejeaftale fra PSG.

Han spillede i FC Barcelona fra 2010 til 2019, men valgte at rykke til PSG i en handel, hvor mange så ham som grådig, da PSG tilbød ham en stor pose penge i forhold til Barcas tilbud om en kontraktforlængelse. Dengang valgte mange Barca-fans at kritisere ham for sit valg, men nu kan han være på vej til klubben.

Således melder journalisten Adrian Sanchez, at FC Barcelona har forhørt sig omkring en transfer af Xavi Simons. Der er intet konkret på nuværende tidspunkt og ingen aftale, men Barca ser ham stadig som en rigtig dygtig og ikke mindst alsidig spiller, som igen har vakt interesse for klubben. Siden han forlod Barca har han - ligesom mange andre spillere - haft svært ved at finde fodfæstet.

Han forlod Barca i 2019 til fordel for PSG, og i 2022 tog han turen til PSV før PSG året efter udløste en tilbagekøbsklausul på 6 millioner euro for derefter at udleje ham til RB Leipzig, hvor han i dag spiller. Så det er altså PSG, som Barca skal have fat i for at finde en aftale.

Til trods for at han kun er 20 år har han allerede spillet fem kampe for det hollandske landshold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Journalist: Barca har spurgt til Xavi Simons

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder