Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Pengemangel: Barca planlægger kamp i USA

Nyheder - 14. oktober 2023




FC Barcelona har de seneste år haft for vane at planlægge venskabskampe for at tilføre klubben flere penge. Nu er klubben så igen i gang med at finde en modstander og denne gang bliver det i USA. Det er sparsomt med detaljer hidtil, men der er alligevel en smule at tage fat i.

Klubben ønsker at rejse til det nordlige Amerika for at spille mod et mexicansk hold. Det er, hvad avisen Sport, har opsnappet af informationer indtil videre. Egentlig lå det måske til højrebenet, at Barca kunne møde Inter Miami, men da der er tale om, at klubben skal møde et mexicansk hold, kan det for nu godt udelukkes, at Messi og Inter Miami skal møde Barca.



Ved at stable sådan en venskabskamp sammen kan Barca hive et par millioner ind på kontoen og det er planen. Kampen ventes at blive spillet til december - altså midt i sæsonen og det er ikke helt unormalt i disse år, at Barca planlægger sådan en venskabskamp. I december 2021 spillede de mod Boca Juniors i en hyldestkamp til Diego Maradona. Den kamp gav Barca 3 millioner euro.

Da sæsonen var slut rejste Xavi og hans hold til Australien for at spille mod et All Star-hold og her tjente man 5 millioner euro. Barca har også mødt Vissel Kobe i Andrés Iniestas afskedskamp og her tjente man ligeledes 3 millioner euro.

I forhold til Inter Miami og Messi så virker det heller ikke som den bedste løsning at møde hinanden til december. Her forventes det, at man på et senere tidspunkt planlægger en kamp i Barcelona, hvor Inter Miami kommer til således at Messi kan få lov til at sige farvel til klubbens fan - noget, som han ikke fik lov til, da han forlod Barca på grund af de daværende omstændigheder med Covid-19. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pengemangel: Barca planlægger kamp i USA

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder