Annonce


Annonce

Annonce

Barca melder Sergi Roberto skadet

Skader - 18. oktober 2023
Denne onsdag blev Barcas førstehold igen mødt af adskillige spillere fra Barca Athletic til træningen på Tito Vilanova-banen på Ciutat Esportiva. Alejandro Baldé og Lamine Yamal dukkede også op mens Fermin Lopez efter en lang tur tog sig en let omgang træning.

Baldé døjer med småproblemer, men ventes snart at være klar igen mens Lamine Yamal ikke alligevel blev udtaget for Spanien som følge af skadesproblemer. Mange i truppen døjer i disse dage med skader og ved onsdagens træning kunne Xavi skrive endnu en spiller på listen.

Således melder FC Barcelona, at Sergi Roberto har muskelproblemer i højre ben og at han derfor ikke er til rådighed. Hvor længe han er ude vides ikke og det er da også længe siden, at klubben stoppede med at sætte deadlines på for hvornår en spiller er tilbage fra en skade. Indtil videre fortæller historierne, at han i hvert fald misser El Clásico, hvor han ellers plejer at levere gode præstationer.

Xavi får ikke optimale forhold at arbejde med inden weekendens kamp mod Athletic Bilbao, men sådan er det når man er en storklub med mange landsholdsspillere. Mange af spillerne dukker først op i morgen, og får således kun et par træningspas indunder huden med klubkammeraterne før de står på banen mod baskerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca melder Sergi Roberto skadet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder