Annonce


Annonce

Annonce

Romero: Laporta vil have Neymar tilbage

Transfermarked - 6. august 2023
Sent søndag aften har journalisten Gerard Romero meldt ud, at Neymar vil tilbage til Barca, som der da også har været rygter om de seneste par dage. Forskellen i denne omgang er, at præsident Joan Laporta har godkendt, at hente Neymar tilbage.

Stopklodsen lige nu er Xavi. Cheftræneren bryder sig ikke om at hente Neymar tilbage, da han tænker, at det kan vælte harmonien i omklædningsrummet. Til gengæld er en del af ledelsen samt Xavis trænerstab overbeviste om, at det er klogt at hente Neymar tilbage - men det bliver ikke på en permanent transfer.

Romero melder således, at der er tale om en lejeaftale og at Neymar er klar til at gå ned i løn for at få skiftet kørt igennem. Neymar har i disse dage været sammen med agenten Pini Zahavi, som også arbejder for Robert Lewandowski og som fik hans skifte til Barca ført igennem.

Det er altså et seriøst tema i disse dage, at Barca og Neymar måske genforenes - men på nuværende tidspunkt er det ikke avanceret, men Neymar vil tilbage til Barca og er altså klar til at gå ned i løn for det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romero: Laporta vil have Neymar tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder