Annonce


Annonce

Annonce

Top 10: Mest solgte spilletrøjer i oktober

Nyheder - 6. november 2023
Der er mange penge at tjene for klubberne når det kommer til salg af spilletrøjer. De helt store spillere generer mange penge for deres klub og i Barca står de lige nu med nærmest tomme lommer når man kigger på hvilke spillere, der har solgt flest trøjer i løbet af oktober.

Det er ikke overraskende, at Real Madrids Jude Bellingham topper listen efter hans forrygende start på livet i Madrid. Han har scoret mål på samlebånd og vundet masser af point for Real Madrid, men kigger man længere nede på top 10 listen, så finder man faktisk ikke en eneste Barca-spiller. Før i tiden havde man konstant Lionel Messi med. Men i dag er der ingen.

Der har været store spillere igennem tiden hos FC Barcelona, som har solgt millioner af trøjer, men i dag er klubben nede og skrabe bunden. Listen udfordres af Real Madrid, Manchester City og Manchester United, som hver har to spillere med. Derudover har Liverpool, Tottenham, PSG og Arsenal også en enkelt med. Du kan se hele top 10 listen herunder.

Top 10 flest solgte trøjer i oktober
1. Jude Bellingham (Real Madrid
2. Erling Haaland (Manchester City)
3. Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)
4. Marcus Rashford (Manchester United)
5. Son Heung-Min (Tottenham)
6. Mohamed Salah (Liverpool)
7. Kevin De Bruyne (Manchester City)
8. Alejandro Garnacho (Manchester United)
9. Bukayo Saka (Arsenal)
10. Vinicius Jr. (Real Madrid)

Spillere som Lewandowski, Pedri, Raphinha, Joao Felix, De Jong og de andre spillere fra Barca har altså svært ved at følge med de øvrige spillere når det kommer til at spille sig så god, at fans vil købe deres trøjer. Naturligvis sælger de trøjer, men at der ikke er en eneste Barca-spiller med i top 10 er tæt på historisk.

Messi, Neymar og Suárez tjente styrtende med penge til Barca igennem salg af trøjer med deres navn påtrykt, men fra den tid og frem til i dag er der altså sket meget og det kan ses på listen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Top 10: Mest solgte spilletrøjer i oktober

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder