Annonce


Annonce

Annonce

Pedro: Ville elske at slutte af i Barca

Nyheder - 14. november 2023
Pedro Rodriguez er efterhånden blevet 36 år og spiller i dag hos italienske Lazio. I et interview med Betevé erkender han, at han ville elske at slutte sin fodboldkarriere i FC Barcelona, men samtidig er han godt klar over, at det bliver meget svær på grund af omstændighederne - som hans alder.

Pedro var med til at vinde alle titler i FC Barcelona og han havde en gylden tid under Pep Guardiola. På daværende tidspunkt spillede han sammen med den nuværende Barca-træner Xavi, og faktisk blev han assisteret af netop Xavi i Champions League-finalen på Wembley mod Manchester United. Pedro har bevaret kontakten til mange folk i Barca.

- Hvis de vil have mig og Xavi ringer til mig, så slår jeg til før han fortryder og lægger på. Barca er mit hjem - jeg forsvarer 100% den klub, jeg spiller i - men Barca er mit hold. Det er selvfølgelig svært på grund af omstændighederne som min alder, men jeg ville elske at vende tilbage.

- At trække mig tilbage i Barca ville være spektakulært. Men det er et fjernt emne - og meget svært. Generelt set synes jeg, at Barca gør det godt i gang, men klubben oplever en svær tid rent økonomisk. De har unge spillere med et stort potentiale som Yamal, Gavi, Pedri, Baldé og Araujo.

Pedro spillede 321 kampe for FC Barcelonas førstehold med 99 mål til følge. Siden tog han turen til Chelsea og spillede 206 kamp og scorede 43 gange før han skiftede til AS Roma og siden ærkerivalen Lazio. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pedro: Ville elske at slutte af i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder