Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca spiller i USA næste måned

Nyheder - 17. november 2023
FC Barcelona annoncerer fredag aften, at holdet rejser til USA når den sidste officielle kamp i 2023 er fløjtet af. I USA skal de spille mod Club America, hvor den tidligere Barca-mand, Jonathan Dos Santos, spiller. Det er Soccer Media Solutions, som har organiseret kampen og for Barca omhandler det økonomi.

Barca var ikke rejst til USA hvis ikke der var penge involveret. Det er sandhed i disse dage, hvor klubben har det stramt. Barca møder Almeria den 20. december og når sidste fløjt har lydt, så pakker Barca-spillerne kufferterne og rejser direkte til Dallas i USA, hvor de altså møder Club America på Cotton Bowl Stadium, hvor der er plads til 90.000 tilskuere og hvor holdet mødte Juventus i pre-season 2022.

For Barca er der altid tale om lange og tunge sæsoner med rigtig mange kampe og derfor giver det ikke nogen mening, at holdet pludselig skal ud på en lang rejse for at spille en venskabskamp, men i og med at man godt kan bruge pengene, så er det altså blevet planlagt ind. Og når kampen mod Club America fløjtes af, så har spillerne 'fri' og kan tage hjem til familien og holde juleferie og runde året af.

Det er syvende gang, at Barca skal møde Club America. Første gang var under Nordamerika-tournéen 1937 og det seneste møde var for 12 år siden - august 2011 - hvor man også mødtes i Dallas og hvor Barca vandt 2-0. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca spiller i USA næste måned

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder