Annonce


Annonce

Annonce

Cancelo: Vi skal kunne håndtere presset

Champions League: Af Aidin Ghodsi - 28. november 2023
Barcelonas forsvarsspiller, João Cancelo, har udtalt sig til medierne forud for tirsdagens Champions League-kamp mod Porto og beskrevet den som "meget vigtig". Vi skal vinde for at kvalificere os. Men Porto er i god form. Vi bliver nødt til at være aggressive og angribe deres svage punkter, fortæller han blandt andet.

- Det er godt at have spillere som Frenkie de Jong tilbage, og tingene føles godt. Vi skal klart spille bedre, men fodbold giver dig en chance for at komme videre hver tredje dag. Jeg vil bestemt ikke sige, at vi mangler en vindermentalitet.

- Jeg startede rigtig godt, og jeg vil ikke sige, at jeg nu er i dårlig form. Det er klart ikke mit bedste øjeblik, men det er vigtigere at tænke på holdet end individuelle præstationer.

- Alle trænere tolker tingene forskelligt. Pep Guardiola gjorde mig til en bedre spiller. Og Xavi er en fantastisk træner, hvilket har givet mig muligheden for at bo i en vidunderlig by og spille for en stor klub. Jeg har altid ønsket at spille for Barca, og jeg vil nyde det, så længe jeg kan.

- Lamine Yamal er en utrolig spiller. I hans alder spillede jeg stadig ungdomsfodbold. Jeg forsøger at tale med ham for at hjælpe med ting. Og på banen forsøger jeg at spille bolden til ham i én-mod-én situationer, hvilket jeg tror er hans stærke side.

- Angribere skal score mål. Men han har en meget god attitude og bidrager meget til holdet. Hvis han kan score mod FC Porto, tror jeg, det ville være en god ting for os alle.

- Mit portugisiske hold er Benfica, og det motiverer mig selvfølgelig lidt, men jeg tænker ikke rigtig på kampen i de termer. Jeg spiller for Barca, og jeg er kun her for at forsvare klubbens interesser.

- Vi lader ikke presset fra medierne påvirke os meget. Dette er et ungt hold, og måske påvirkes nogle mere end andre. Men vi ved, at vi er Barca, og vi skal vide, hvordan vi håndterer al den pres.

Kampen mod FC Porto spilles klokken 21 i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cancelo: Vi skal kunne håndtere presset

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder