Annonce


Annonce

Annonce

Sådan ser planen ud for januars transfervindue

Transfermarked - 1. december 2023
Om en lille måned åbner transfervinduet og i de seneste par år har der været godt af aktivitet i FC Barcelona for at komme tilbage på sporet efter en tørke i specielt Europa, men endnu har det ikke været godt nok. Til januar skal man dog ikke vente den store aktivitet i FC Barcelona.

Klubben har overordnet set kun én ting på agendaen, men som altid i fodboldens verden kan tingene tage en drejning lynhurtigt. Det, som Barca arbejder på lige nu, er at få lukket salget af Barca Studio så man kan hente Vitor Roque til januar og køre ham ind på holdet. Selv sigter Roque efter at deltage i den spanske Super Cup, men det kræver først et stykke arbejde fra Barca.

Det er planen. Roque skal ind - og der skal ikke ske yderligere. Der er ikke penge til at hente flere spillere og klubben har ingen intentioner om at slippe spillere midt i sæsonen. Man har netop set hvordan et par skader kan vælte holdet, så det er ikke fordi, at Xavi har en bred trup at gøre godt med. Pengene er der dog ikke til at skabe et hold med verdensklasse spillere på alle positioner samt ude på bænken.

Klubben holder dog øjnene åbne, da de er klar til at slå til hvis der skulle komme et godt tilbud. Her kigger de primært på en midtbanespiller med kvalitet, som kan hentes billigt. I mellem tiden er det dog Roque, som er prioriteten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sådan ser planen ud for januars transfervindue

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder