Annonce


Annonce

Annonce

Nike kan være fortid som trøjesponsor i Barca

Nyheder: Af Marcus Grønbæk Jensen - 4. december 2023
FC Barcelona overvejer at finde en anden trøjesponsor, da de er i gang med at undersøge mulighederne for at forøge deres indkomst. Det kan betyde, at et 25-årig langt samarbejde med Nike kan være slut. Det melder sportsavisen Marca.

Ifølge Sport skulle der være en kontrakt med Nike som løber til 2028. Aftalen er skrevet under i 2016 og har angiveligt genereret end pengesum på 155 millioner euro hver sæson. Barca skulle alligevel være i gang med at undersøge et andet alternativ.

Ifølge Sport skulle det være New Balance der har størst interesse i at blive den nye sponsor. Et bran, som tidligere har været trøjesponsor for blandt andet Liverpool. Kontrakten med Nike menes ikke at kunne brydes før tid, derfor er Barca også i dialog med Nike for at finde en vej som kan gøre begge parter tilfredse.

Selvom der har været et stærkt bånd mellem Nike og Barca gennem årene, lyder det ikke til at alt er helt problemfrit. På den ene side er der Barca, som skulle være utilfredse med kvaliteten i nogle processer, hvor Nike på den anden side mener at Barca selv er sløve når det gælder beslutninger og deadlines. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nike kan være fortid som trøjesponsor i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder