Annonce


Annonce

Annonce

Optakt: Valencia - FC Barcelona

La Liga - 16. december 2023




I aften skal FC Barcelona en tur til Mestalla for at spille La Liga-fodbold. Inden opgøret er det et såret catalansk hold, som møder op, men det ser ikke meget bedre ud hos Valencia. Formmæssigt ligner det to midterhold, som skal krydse klinger. Barca har kun vundet to ud af deres seneste fem kamp.

Tager man et kig på Valencia, så har de kun vundet én af ud deres seneste fem kampe. Det var i Copa del Rey ude mod Arosa SC, hvor Los Che hentede en 1-0-sejr og avancerede til næste runde. Ellers er det blevet til 1-0 ude mod Getafe, 2-1 ude mod Girona, 0-0 hjemme mod Celta Vigo og endelig 5-1 ude mod Real Madrid. Altså kun en sejr i Copa del Rey mens de har svært ved at følge med i La Liga.

Hos Barca er det tæt på at være det samme. Xavis tropper slog FC Porto med 2-1 og Atletico Madrid med 1-0 mens spillede ellers 1-1 ude mod Rayo Vallecano, tabte 4-2 på eget græs til Girona og tabte 3-2 til Royal Antwerp, der inden opgøret slet ikke havde hentet et eneste point i Champions League.

Formmæssigt er det altså rigtig skidt, hvad de to hold går ind til kampen med, men rent indbyrdes har Barca klart taget på Valencia. De seneste fem indbyrdes kampe er nemlig end med en Barca-sejr og Xavi har da også udtalt, at hans hold går ind til kampen som var det en finale: Der er brug for tre point hvis ikke man skal falde længere tilbage i tabellen.

De seneste fem indbyrdes kampe
FC Barcelona 1-0 Valencia
Valencia 0-1 FC Barcelona
Valencia 1-4 FC Barcelona
FC Barcelona 3-1 Valencia
Valencia 2-3 FC Barcelona

Stilling i tabellen
4. FC Barcelona: 10 sejre, 4 uafgjorte, 2 nederlag, 30 mål scoret, 18 mål lukket ind
11. Valencia: 5 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag, 17 mål scoret 21 mål lukket ind

Om kampen i aften
Kick off: 16. december kl. 21.00
Runde: 17
Stadion: Estadio Mestalla
Dommer: Miguel Ortiz
TV: TV2 Sport X Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Optakt: Valencia - FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder