Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Truppen til Super Cuppen

Spansk Supercup - 9. januar 2024




FC Barcelona skal en tur til Saudi Arabien. Her skal de møde Osasuna i den spanske Super Cup. Der er tale om semifinalen og vinderen går så videre til finalen mod enten Real Madrid eller Atletico Madrid. I dag har Xavi udtaget de spillere, som rejser med til Saudi Arabien.

Som det fremgår af truplisten, så er Cancelo, Pedri og Martinez med selvom de fortsat døjer med skader. Lægerne holder øje med dem dag for dag og der er en reel chance for, at de kan deltage i lidt af Osasuna-kampen eller i en eventuel finale. Intet er udelukket, men der er heller ikke noget, som er sikkert.

FC Barcelonas Super Cup-trup
Cancelo, Baldé, Araujo, Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Pena, Felix, Christensen, Romeu, Roque, Roberto, De Jong, Gündogan, Koundé, Astralaga, Yamal, Casado, Kochen, Fermin, Cubarsi, Guiu og Fort.

Pedri trænede delvist med i går, så han er efterhånden ved at være klar mens Martinez blev skadet i seneste kamp mod Barbastro mens Cancelo udgik af opgøret mod Las Palmas. Xavi selv har udtalt, at Cancelo ikke er udelukket af den spanske Super Cup.

FC Barcelona møder Osasuna torsdag klokken 20. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Truppen til Super Cuppen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder