Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Super League: Mange ligegyldige kampe i CL

Super League - 10. januar 2024




Super League-projektet kører for fulde drøn. Der arbejdes benhårdt bag kulissen på at få turneringen op at køre og senest har projektets CEO, Bernd Reichart, deltaget i et interview, hvor han kommer ind på projektet og hvad der egentlig kommer til at ske.

I første omgang var mange imod idéen på grund af turneringens format, men i takt med, at UEFA pludselig ændrede formatet for Champions League startende i næste sæson, så har mange alligevel fået øjnene op for, at Super League alligevel kan noget. Nu taler Bernd Reichart mere om det.

- Super League vil være med til at genoplive de nationale ligaer. Programmet vil blive inkluderet i den nationale kalender for at klubberne kan fortsætte med at vokse og bibeholde deres talent, fortæller Reichart og følger op:

- Vi tænker på 40-50 klubber til at deltage i Super League. Vi vil starte hurtigst muligt. At se Super League bliver gratis; man kan se det bedste fodbold helt gratis på vores platform. Folk, som vil have en bedre løsning, kan betale for en bedre platform, men kampene bliver gratis at se.

- Jeg ville elske at se Javier Tebas (La Liga-præsident) åbne sig lidt mere op for projektet. Det kan gøre hans liga meget stærkere. Han siger, at vi kommer til at tage et stykke af hans kage, men nej, sådan er det ikke. Vi rører ikke ved noget.

- Med det nuværende Champions League-format er der mange ligegyldige kampe i gruppespillet. Det er kampe, hvor resultatet ikke har den store betydning i forhold til stillingen og folk vil slet ikke se kampene.

Folkene bag Super League håber, at man i 2024 kan sætte en dato for den første kamp i turneringen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Super League: Mange ligegyldige kampe i CL

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder