Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Mourinho er blevet tilbudt til Barca!

Nyheder - 16. januar 2024




Det ventes på ingen måde at ske, men bag kulissen er José Mourinho blevet tilbudt til FC Barcelona. Det beretter mediet El Nacional i dag. Historien kommer ganske få timer efter, at Mourinho er blevet fyret som cheftræner i AS Roma. Men Mourinho blev allerede tilbudt til Barca for flere uger siden.

Det pudsige i historien er, at det først nu er kommet frem i mediernes lys, at Mourinho er blevet tilbudt til Barca - netop som Xavi står med en større opgave end nogensinde i FC Barcelona ovenpå nederlaget til Real Madrid i Super Cuppen, den skuffende placering i La Liga samt det meget tvivlsomme spil, som er blevet præsteret igennem stort set hele sæsonen.

Hos Barca er den umiddelbare plan dog at fastholde Xavi for nu. Præsident Joan Laporta vil ikke tage en drastisk beslutning og menes at have givet Xavi sin fulde opbakning men med klar besked om, at spillet og resultaterne skal forbedres. Et nederlag til Unionistas de Salamanca torsdag i Copa del Rey kan dog få tingene til at se endnu værre ud og drive Laporta mod en beslutning, han nok næppe havde tænkt på da han hyrede Xavi.

Det er helt konkret José Mourinhos agent, Jorge Mendes, der for nogle uger siden mødtes med Joan Laporta, som tilbød Mourinho til klubben. Mendes vidste allerede på daværende tidspunkt, at der ikke manglede særlig meget før Roma ville fyre Mourinho og derfor blev han nødt til at reagere og sende følere ud - men FC Barcelona ligner på ingen måde en ny destination for Mourinho hvis man kigger på historien mellem de to.

Først og fremmest har Mourinho en fortid i Real Madrid og desuden har han været involveret i mange negative situationer med Barca. I Barca har man aldrig været glad for Mourinho siden han tog over i Real Madrid og det ligner derfor en klar afvisning fra Laportas side - medmindre han overrasker og tager en noget anderledes type træner ind.

Ydermere peger flere i ledelsen på, at Rafa Marquez, som træner B-holdet til dagligt, kan være løsningen, men Laporta er ikke fan af at skulle smide Marquez for løverne så tidligt, da han stadig kun er ved at opbygge sin erfaring som cheftræner.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Mourinho er blevet tilbudt til Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder