Annonce


Annonce

Annonce

Pep Guardiola har et øje til Cubarsí

Transfermarked - 26. januar 2024
Barca bliver ved med at producere kvalitet. Lamine Yamal nævnes som den næste store spiller mens både Hector Fort og Pau Cubarsí på det seneste har vist sig at indeholde en enormt mængde kvalitet. Faktisk har Cubarsí vist sig så dygtig, at Pep Guardiola holder øje med ham.

Selvom det kun er for nyligt, at Cubarsí ramte radaren hos de fleste, så har Guardiola været bekendt med spilleren i noget tid. Han har fulgt ham tæt og holdt øje med hans præstationer og det er bestemt ikke blevet mindre relevant siden Cubarsí fik debut for FC Barcelonas førstehold.

Mod Real Betis startede han inde og viste fremragende spil. Han var kun 16 år på dagen, men fyldte 17 år dagen efter. Barca lader dog allerede til at være på forkant med situationen, da de i løbet af få måneder skrev to kontrakter med den unge spiller. I sommers underskrev han sin første professionelle fodboldkontrakt.

Joan Laporta har ikke tænkt sig at begå samme fejl som klubben gjorde det med Piqué, Fabrégas og Eric Garcia i sin tid, hvor det endte med at de forlod klubben og senere viste at indeholde nok kvalitet til at spille på førsteholdet. Inden længe ventes Barca at tilbyde Cubarsí en ny og forbedret kontrakt med en høj frikøbsklausul, da den i dag kun er omkring 10-15 millioner euro. Til gengæld løber hans nuværende kontrakt til 2026. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pep Guardiola har et øje til Cubarsí

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder