Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Romero truer La Liga med ny lydfil

La Liga - 5. februar 2024




Vitor Roque blev skiftet ind mod Alavés i lørdagens kamp og scorede efter ganske få minutter på banen. Endnu en indskiftning og endnu et mål, men han fik ikke lov til at spille kampen færdig, da dommeren gerne ville have opmærksomheden rettet mig sig selv.

Et håbløst gult kort og dernæst en situation, hvor Roque igen fik et gult kort, selvom der skulle dømmes frispark på Pedri kort forinden. Det resulterede i et rødt kort og dermed måtte Roque i bad kort efter sin indskiftning og sit mål. Men journalisten Gerard Romero finder sig ikke i det. Han har også set de samme situationer, som alle andre har - og han kræver, at La Liga fjerner det røde kort.

I sin livestreaming fortæller Romero, at hvis La Liga ikke går ind og fjerner det røde kort, så har de med at gøre sig klar. For han har endnu en lydfil, som han er klar til at offentliggøre. Hvilken lydfil, der er tale om, vides ikke - men kender man Romero, så har han helt sikkert noget at have det i.

- Hvis La Liga ikke fjerner det røde kort fra Vitor Roque, så skal de gøre sig klar: Jeg har en lydfil, som vil eksplodere op i deres ansigt, fortalte Romero under sin livestreaming.

Om det er en lydfil mellem dommeren og VAR eller noget helt andet vides på nuværende tidspunkt ikke. Derfor bliver det spændende at se, hvad La Liga finder på når de skal evaluere den appel, som Barca indsender. Xavi bekræftede lige efter Alavés-kampen, at klubben ville appellere. De ord blev støttet af Deco, som også meldte det samme ud.

Gerard Romero offentliggjorde en lydfil fra El Clásico i ligaen på Montjuic, hvor Tchouameni begik et klokkeklart straffespark på Ronald Araujo, som ikke blev dømt. Her sagde dommeren, at der var tale om et uheld og at der aldrig er straffe - billederne viste dog hvordan Tchouameni tog armen rundt om Araujo, der skulle til at hoppe op til bolden, og rev ham ned. Hvordan Romero fik fat i lydfilen vides ikke. Men nu fortæller han, at han har endnu en, som vil eksplodere op i ansigtet på La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romero truer La Liga med ny lydfil

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder