Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Koeman: Et mentalt angreb at træne Barca

Nyheder - 8. februar 2024




Ronald Koeman fik chancen for at træne FC Barcelona, men han holdt kun lige over et års tid før han - ifølge historien - blev flyet ombord på flyet på vej fra Madrid til Barcelona efter et nederlag til Rayo Vallecano. Nu har han kommenteret på Xavis udmelding om at stoppe til sommer.

Xavi har allerede offentliggjort, at han til sommer træder tilbage som træner for FC Barcelona. Derfor er man lige nu i gang med de sidste måneder med Xavi i spidsen før en ny mand træder til. Koeman mener, at det er et mentalt angreb at træne Barca.

- At være Barca-træner et et angreb på din mentale sundhed. Der er meget stres og pres. Det er meget sjovere at være spiller end træner i Barca, og det har Xavi helt sikkert noteret sig. Det er det hårdeste job jeg nogensinde har haft, udtaler Ronald Koeman og følger op:

- Jeg forstår Xavi. I mit tilfælde, i forhold til Xavis, så havde jeg udfordringer med præsidenten. Specielt når tingene ikke gik godt eller man ikke vandt et trofæ. Medierne står med en pistol for din pande. Når det ikke går godt, så er det altid trænerens skyld.

Ronald Koeman nåede at stå i spidsen for Barca i 67 kampe. Det blev til 39 sejre, 12 uafgjorte og 16 nederlag med 138 mål scoret og 75 lukket ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman: Et mentalt angreb at træne Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder