Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Napoli-kampen kan blive Xavis sidste

Champions League - 12. februar 2024
FC Barcelona har en svær udekamp mod Celta Vigo den kommende weekend og derefter tager de hul på Champions League igen, hvor Napoli venter. Første kamp mod italienerne er på udebane og det kan samtidig blive den sidste med Xavi i spidsen for FC Barcelona. Det beretter AS.

Først og fremmest er Xavi angiveligt fredet uanset, hvad der sker i Galicien den kommende weekend. Kampen mod Celta er ikke afgørende. Men når Barca rejser til Italien tirsdag i næste uge for at møde Napoli onsdag, så er det med Xavis fremtid på spil. Avisen AS melder, at et nederlag kommer til at balancere mellem to scenarier.

Enten træder Xavi selv tilbage såfremt Barca taber til Napoli, eller også kan klubben vælge at fyre ham og erstatte ham med Rafa Marquez sæsonen ud. Det er de to scenarier, der lige nu er oppe at vende. Det hænger også sammen med Decos udtalelser efter gårsdagens jammerlige indsats mod Granada.

Her slog Deco fast, at man lige nu er langt fra toppen i ligaen og i stedet bør fokusere på at sikre sig en plads i næste sæsons Champions League. Der er ikke råd til konstant at smide point i ligaen og hvis ikke der bliver banket noget selvtillid ind i truppen med en sejr mod Napoli, så kan det gå hen og få konsekvenser for Xavi.

Ingen i Barca kan garantere, at Xavi er træner den dag sæsonen slutter og desuden har Joan Laporta altid støttet op om at have Xavi som træner, men på det seneste har der været små tegn af, at præsidenten er træt af at gentage sig selv. Så sent som i aftes var han forbi omklædningsrummet efter kampen mod Granada og han forlod først stadion omkring klokken 00.30. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Napoli-kampen kan blive Xavis sidste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder