Annonce


Annonce

Annonce

Bestyrelsen kræver en toptræner efter Xavi

Nyheder - 17. februar 2024
Xavi Hernandez stopper som FC Barcelona-træner til sommer. Det annoncerede han efter nederlaget til Villarreal, men effekten af den enorme ændring der inden længe træder i kraft, har været ikke-eksisterende. Spillet har ikke været bedre lige siden og nu har bestyrelsen i klubben et klokkeklart krav.

FC Barcelona er allerede i gang med at undersøge markedet for en ny cheftræner. Selvom der endnu ikke er lukket noget konkret ud af klubben i takt med at Deco gang på gang afviser snakken, så er klubben i færd med at finde ud af hvilken træner man skal have til at sidde på bænken af det nye Camp Nou.

Hos FC Barcelonas bestyrelse har man gjort det klart, at man kræver en toptræner. En træner fra elitegruppen. Bestyrelsen mener, at man de seneste par år har fundet sig i en træner, der ikke har en status som verdensklasse og det skal der laves om på. Om Barca formår at opfylde kravet eller om det bliver forholdsvis ny træner i gamet må tiden vise.

Xavi havde ikke meget trænererfaring før han kom til Barca, men det var Laportas drøm, at hente den tidligere midtbanespiller og give ham chancen, da Xavi om nogen kender klubben. Det har bare vist sig, at Xavi ikke har formået at føre holdet tilbage til storhedstiden rent spillemæssigt. Omstændighederne bliver man dog også nødt til at tage i betragtning, da Xavi kom til klubben på et meget svært tidspunkt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bestyrelsen kræver en toptræner efter Xavi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder