Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Cubarsí bliver bænket mod Napoli

Champions League - 19. februar 2024
17-årige Pau Cubarsí har vist hele verden, at FC Barcelona har et stort forsvarstalent på hænderne. Dem, som kender Cubarsí, omtaler ham som en meget moden person, der spiller som en erfaren fodboldspiller. Det har han vist i en periode nu, men mod Napoli ventes han at starte på bænken.

Xavi har ikke haft nogen problemer med at stille med Cubarsí i startopstillingen. Han har gang på gang vist, at han er dygtig nok, og samtidig har Cubarsí været med til at hjælpe Xavi i forsøget på at spille Andreas Christensen på den defensive midtbane mens Iñigo Martinez var ude med en skade. Sidstnævnte ventes at starte inde mod Napoli.

Mod italienerne vil Xavi ifølge avisen AS gå efter erfaring. Derfor bliver det en bagkæde med Koundé og Cancelo på kanterne med Araujo og Martinez i midten. På midtbanen bliver det med fire midtbanespillere hvorfor Christensen igen ventes at få plads på den defensive del. Pedri går atter engang ind i den rolle, som Gavi i starten af sin tid var så dygtig til.

Her skal Pedri som udgangspunkt figurere som en offensiv spiller når Barca har bolden, men når modstanderen har den skal han falde ned og hjælpe midtbanen med at skabe overtal og erobre bolden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Cubarsí bliver bænket mod Napoli

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder