Annonce


Annonce

Annonce

Fire spillere risikerer karantæne mod Athletic Club

La Liga - 24. februar 2024
Hvis der er et hold i La Liga, som Barca altid har svært ved at spille mod på udebane, så er det Athletic Club. Det er Barcas modstander efter at de har mødt Getafe i dag. Og til den kamp har FC Barcelona hele fire spillere i karantænefare.

Specielt tre af spillerne skal passe på mod Getafe, da Ronald Araujo, Robert Lewandowski og Joao Cancelo som alle er en del af startopstillingen er på fire gule kort. Får de et gult mere vil det automatisk udløse en enkelt spilledags karantæne. Den fjerde spiller er Oriol Romeu, som har spillet sig selv ud af startopstillingen, som han ellers var en del af i starten af sæsonen.

Oriol Romeu fik en masse spilletid af Xavi tidligt i sæsonen, men uden at sætte sit præg på spillet og med adskillige dumme fejl på banen, har Xavi lige siden forsøgt sig med noget nyt. Det seneste projekt har været at spille Andreas Christensen varm på den defensive midtbane. Her har han ikke spillet ekstraordinært, men han har forsøgt at holde det sikkert og har trods alt fået en masse ros med på vejen.

Hvordan Xavi stiller op i dag finder vi først ud af en time før kampen - men det ventes, at han sparer et par spillere i dag for at holde dem friske. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fire spillere risikerer karantæne mod Athletic Club

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder