Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan stiller Xavi op mod Athletic

La Liga - 3. marts 2024
Kampen i aften mod Athletic Club har hele tiden været vigtig, men nu er den blevet langt vigtigere hvis FC Barcelona vil gøre sig nogen forhåbninger om at vinde La Liga. Real Madrid smed nemlig to point mod Valencia i aftes og dermed kan Barca mindske afstanden med to point.

Frem mod kampen på San Mamés har det forlydt, at Xavi egentlig kun har været i tvivl om én position: Nemlig i centerforsvaret. Bliver det Iñigo Martinez eller Pau Cubarsí, som spiller ved siden af Ronald Araujo? Alt tyder på, at Martinez trækker det længste strå grundet hans erfaring. Ellers bliver det præcis den opstilling, som man kunne forvente.

Mundo Deportivo erfarer, at Koundé og Cancelo tager sig af backerne og at Xavi igen vælger fire midtbanespillere med De Jong, Christensen, Gündogan og Pedri hvilket giver plads til Yamal og Lewandowski på toppen.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Kounde, Araujo, Iñigo Martinez, Cancelo, Christensen, De Jong, Gündogan, Pedri, Lamine Yamal, og Lewandowski.

Der har også været tale om, at én af midtbanespillerne skulle ud og i stedet givet plads til Raphinha på venstrekanten, da han viste gode takter senest, men det er set før, at man kan spille nok så godt i Barca og alligevel starte på bænken i næste kamp - og det tyder på, at det bliver tilfældet for Raphinha i denne omgang.

Kampen mod Athletic sparkes i gang klokken 21 i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan stiller Xavi op mod Athletic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder