Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

De Jong og Pedri ventes tilbage mod PSG

Champions League - 16. marts 2024




FC Barcelona måtte se både Frenkie de Jong og Pedri gå i stykker i den skuffende ligakamp ude mod Athletic Bilbao. Selvom Barca havde alle grunde til at gå all in i kampen, så formåede de aldrig at vælte baskerne, som op til kampen både manglede og sparede syv spillere.

Pedri og De Jong manglede i returkampen mod Napoli, men det viste sig ikke at blive det store problem. Barca var godt kørende og vandt med 3-1, men mod PSG ventes de to spillere at booste holdet. De Jong ventes klar til den første kamp på udebane mod PSG mens Pedri ventes klar til returkampen på Montjuic.

Som bekendt var der i går lodtrækning i Champions League og her blev Barca sat op til at møde PSG i kvartfinalen, hvor returkampen spilles hjemme på eget græs. Skulle Barca klare sig videre, så vil de også spille semifinalens returkamp på eget græs - det bliver mod Atletico Madrid eller Dortmund.

At De Jong og Pedri kan nå at blive klar til kampene mod PSG er et stort boost, men i mellem tiden er det værd at bemærke hvordan midtbanen klarer sig - for hvis det kører godt, så er der ingen garanti for, at hverken De Jong eller Pedri spiller.

Kampene mod PSG spilles den 10. og 16. april. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong og Pedri ventes tilbage mod PSG

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder