Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca møder City, Real og AC Milan

Nyheder - 19. marts 2024




For tredje sommer i træk drager FC Barcelona til USA. Det har klubben i dag bekræftet og samtidig har klubben bekræftet modstanderne i venskabskampene, der er led i optakten til næste sæson. Der er tale om kampe slut juli til starten af august. Barca spiller i alt tre kampe på amerikansk jord.

Sidste sommer var Barca-spillerne taget til den vestlige del af Amerika mens det denne sommer bliver den østlige del. Los Angeles, Las Vegas og Dallas skiftes ud med Orlando, New York og Baltimore. Turen starter den 28. juli, hvor truppen rejser afsted. To dage senere møder de Manchester City på Camping World Stadium i Orlando, hvor der er plads til lidt over 60.000 tilskuere.

Derefter rejser holdet videre til New York, hvor de den 3. august spiller El Clásico mod Real Madrid på Metlife Stadium med plads til over 82.000 tilskuere. Barca afslutter deres USA-tourné med en kamp mod AC Milan den 6. august i Baltimore.

Alle tre kampe er en del af 'Soccer Champions Tour 2024', som er en venskabelig turnering af Sixth Street sammen med Legends and AEG. De deltagende hold er Barca, holdets tre modstandere samt engelske Chelsea. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca møder City, Real og AC Milan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder