Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Spansk fodboldforbund mistænkes for korruption!

Nyheder - 20. marts 2024




Flere personer er blevet anholdt og i blandt disse var planen også at den tidligere præsident for det spanske fodboldforbund, Luis Rubiales, også skulle anholdes. Men han befinder sig i udlandet og derfor er han i første omgang ikke blevet anholdt på sin adresse.

Der er tale om en sportslig bombe, der netop er eksploderet. Det spanske politi har i dag ransaget kontorene hos det spanske fodboldforbund RFEF ligesom de også har ransaget private hjem hos Luis Rubales og Tomás González Cueto, som har fungeret som ekstern advokat for RFEF - det spanske fodboldforbund. Måske kan Gerard Piqué blive indblandet, men for nu er hans navn ikke nævnt.

Sagen drejer sig om den aftale, som RFEF har med Saudi Arabien omkring den spanske Super Cup. Piqué var dybt involveret i at skabe en relation til Saudi Arabien, da han arbejdede på at få den spanske Super Cup til landet i håbet om at kunne skabe en højere indtjening. Det lykkedes også og aftalen hedder sig, at den spanske Super Cup på den nye kontrakt afvikles i Saudi Arabien fra 2023 til 2029. Men nu er aftalen forinden mistænkt for korruption.

RFEF tjener 40 millioner euro årligt på handlen - sammenlagt 2 milliarder kroner over hele perioden - men det spanske politi mistænker, at der er tale om hvidvask og korruption og derfor har de gået benhårdt til værks i dag. Syv personer er anholdt i forbindelse med aftalen fra 2018 til til 2023. Her var politiet ganske målrettede, da de troppede op hos RFEF, anholdt syv personer og ransagede kontorene for alle dokumenter, der havde noget med aftalen at gøre.

Der er både videoer og billeder på de sociale medier, hvor politiet tropper op hos RFEF og Luis Rubiales' private hjem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spansk fodboldforbund mistænkes for korruption!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder