Annonce


Annonce

Annonce

Top 6 højest lønnede spillere i La Liga

Toplister - 21. marts 2024
Selvom de økonomiske problemer stadig er til stede i FC Barcelona, så er der to spillere fra klubben, som indgår på top 6 listen over de højest lønnede spillere i spansk fodbold. Lewandowski kommer ind på en andenplads mens Gündogan indtager femtepladsen.

I disse dage satser Barca på at hente billige spillere, der enten kan komme på en fri transfer eller for en slik, men en spiller som Lewandowski startede på en lavere løn, end hvad han får i dag, men som del af sin kontrakt stiger han hvert år før han begynder at falde som kontrakten nærmer sig sin afslutning.

Real Madrid har tre spillere på listen mens Atletico Madrids keeper Jan Oblak fuldender listen, som du kan se herunder. Fire spillere får den samme løn mens de to øverste i toppen får en lille håndfuld mønter mere end de øvrige.

La Liga-spillere med højeste løn (brutto) denne sæson
- David Alaba: 22.56 millioner euro
- Robert Lewandowski: 22.44 millioner euro
- Vinicius: 20.04 millioner euro
- Jude Bellingham: 20.04 millioner euro
- Ilkay Gündogan: 20.04 millioner euro
- Jan Oblak: 20.04 millioner euro

Lewandowski er altså meget tæt på at toppe listen mens Gündogan kan se lige så mange penge rulle ind på kontoen som f.eks. Jude Bellingham, der har gang i en forrygende sæson hos Real Madrid. Listen er rapporteret af L'Equipe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Top 6 højest lønnede spillere i La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder