Ter Stegen og Gündogan slog Koundé og Frankrig

Landskampe - 24. marts 2024

Der var storkamp i går, da Frankrig i Lyon tog imod Tyskland. Her startede Jules Koundé inde for Frankrig mens tyskerne havde Gündogan og Ter Stegen med fra start. Kun keeperen fik fuld spilletid i opgøret, som sluttede 0-2 og dermed tysk sejr.

Kampen var kun lige gået i gang, da Toni Kroos modtog bolden fra kick off og sendte den op til Wirtz, der knaldede den i kassen efter bare ganske få sekunder af opgøret og rørte Frankrig først ved bolden få sekunder inde i opgøret bagud 0-1 og det endte da også med at blive en svær omgang for Frankrig, som måtte sætte sin lid til kanterne Mbappé og Dembélé.

Tyskland var skarpere end Frankrig og skabte flere chancer der resulterede i skud på mål og det var kun i perioder, at Frankrig havde et lille overtag, men de havde meget svært ved at bryde tyskerne op og når de endelig kom igennem, som tog Ter Stegen sikkert imod. Blandt andet var Mbappé igennem og forsøgte at vippe bolden over Ter Stegen, men den tyske mur fik lappen op og reddet situationen.

Tyskland øgede føringen kort inde i anden halvleg ved Kai Havertz og det var da også en klart fortjent sejr til Tyskland, da dommeren fløjtede af. Ter Stegen spillede hele kampen, Gündogan fik 72 minutter mens Koundé fik en times tid. Der var historier om, at Koundé havde pådraget sig en skade, men det blev hurtigt skudt ned, da der kun var tale om et slag på anklen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder