Annonce


Annonce

Annonce

Araujo og Christensen ventes at få en pause

La Liga - 29. marts 2024
FC Barcelona har en meget vigtig kamp på programmet lørdag aften når Las Palmas kigger forbi Montjuic. Op til kampen har det ikke været de bedste vilkår, som Xavi har arbejdet under. Hovedparten af truppen har nemlig været ude og spille landskampe.

Andreas Christensen var udtaget, men blev erstattet som følge af småproblemer. Angiveligt døjer han stadig med ubehag og derfor ventes han at få en pause mod Las Palmas. Det samme forventes om Ronald Araujo, der fik lov til at sidde Uruguays anden landskamp over og i stedet rejse hjem. Begge spillere døjer med ubehag i bentøjet.

I forbindelse med at Araujo ventes at få en pause bliver det med stor sandsynlighed Mika Faye, der bliver udtaget. Om han får spilletid eller ej må tiden vise - men at komme med ind over førsteholdet er altså en rigtig god start.

Jules Koundé var også i aktion for Frankrig og var egentlig tiltænkt en pause mod Chile, men en skade 11 minutter inde i det opgør betød, at Koundé alligevel blev sendt på banen. Alternativerne er dog så få, at han alligevel ventes at starte mod Las Palmas sammen med Joao Cancelo i den anden side.

Helt oppe i front vurderes det også at Lewandowski får en pause, da han var mærket efter Polens seneste landskamp mod Wales. Vitor Roque, Felix og Yamal bliver ifølge avisen Sport de tre angribere - men indtil Xavi har udtaget sin trup er det kun flyvende gæt. Situationen i truppen kender man først bedre til når Xavi udtager sin trup. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Araujo og Christensen ventes at få en pause

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder