Annonce


Annonce

Annonce

Så stort er Pumas tilbud til FC Barcelona

Nyheder - 29. marts 2024
FC Barcelona-præsident Joan Laporta kunne for få dage siden bekræfte, at samarbejdet med Nike ikke er godt kørende. Klubben vil ud af aftalen, da Nike ikke har opretholdt sin del af aftalen og i mellem tiden har Barca forhandlet med Puma og andre brands.

Puma har et klart bedre tilbudt på hånden til FC Barcelona end Nike. Selv Nikes forsøg på at forbedre aftalen er langt under, hvad Puma har at tilbyde. Pumas logo er med afstand det mest sandsynlige man kommer til at se på Barca-trøjerne fra 2025 og kan potentielt set indbringe klubben 120 millioner euro årligt.

Pumas tilbud
- 10-årig kontrakt startende fra 2025
- 100 millioner euro i sign-on bonus
- 100 millioner euro årligt
- 20 millioner euro i variabler - blandt andet afhængig af antal solgte trøjer

Mundo Deportivo erfarer, at Puma har sendt deres bud afsted til Barca, som nu skal træffe en beslutning. Der ventes at gå nogle uger før der er noget konkret, da sagen med Nike skal afvikles, men buddet fra Puma er 34 millioner euro mere værd årligt end buddet fra Nike. Og som Laporta sagde, så skal verdens bedste klub have verdens bedste aftale på den front.

Det hele kan dog også tage en så drastisk drejning, at klubben slet ikke skriver under med noget brand. Klubben er nemlig ved at undersøge, hvad det kræver, at lave sit helt eget brand. Hvis muligt, så ønsker de intet logo på jubilæumstrøjen for klubbens 125 års fødselsdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Så stort er Pumas tilbud til FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder