Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Truppen mod Las Palmas

La Liga - 30. marts 2024
I aften er FC Barcelona på banen igen oven på en omgang landsholdsfodbold. Xavi har ikke haft de bedste betingelser frem mod kampen, da han kun har haft sine spillere til træning ganske få gange inden de skal i kamp. Nu har han udtaget sin trup.

Xavi selv har karantæne til kampen på grund af sin udvisning mod Atletico Madrid inden landsholdspausen, så han kommer til at sende ansvaret over på sin bror og assistent Oscar under opgøret i aften.

Andreas Christensen var egentlig udpeget til at starte inde mod Atletico Madrid inden landsholdspausen, men måtte trække sig i sidste øjeblik. Og han er stadig ikke helt klar ovenpå sin skade. Derfor er han ikke udtaget og i stedet fokuserer man på at få ham klar til kampen mod PSG.

De unge Casado, Kochen og Faye er udtaget mens Cubarsí, Guiu og Fort naturligvis også er med. Der er historier om, at Ronald Araujo får en pause i dag hvilket potentielt set kan give lidt spilletid til Faye.

FC Barcelonas trup mod Las Palmas
Ter Stegen, ⁠João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Fermín, Marcos A., Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, Gündoğan, Kounde, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen, Cubarsí, Marc Guiu, H. Fort og Mikayil Faye

Der er kick off klokken 21 i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Truppen mod Las Palmas

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder