Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca mod Las Palmas

La Liga - 30. marts 2024
Om nogle timer tager FC Barcelona imod Las Palmas på Montjuic og op til kampen har der været talt om, at Xavi vil spare nogle spillere. Det kommer på baggrund af landsholdspausen og ikke så meget fordi, at PSG venter - det er nemlig først den 10. april, at Barca møder PSG - og det er den næste kamp.

Lewandowski var ramt efter Polens landskamp mod Wales, men han har erklæret sig klar over for Xavi og ventes ifølge Sport at starte inde sammen med Lamine Yamal og Joao Felix. Egentlig var der tale om, at Vitor Roque skulle starte inde, men det ser ud til, at han først får en rolle i anden halvleg i stedet.

På midtbanen glider anfører Sergi Roberto ind ved siden af Gündogan og Fermin Lopez mens Cancelo og Koundé dækker kanterne. Ronald Araujo bliver også bragt i spil, men ventes at blive den første i bagkæden til at blive skiftet ud undervejs for ikke at blive overbelastet. 17-årige Pau Cubarsí er efterhånden selvskrevet som Araujos makker.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Koundé, Araujo, Cubarsí, Cancelo, Fermin, Gündogan, Roberto, Yamal, Lewandowski og Felix

Skader / fravær
Baldé, Gavi, Pedri, De Jong og Christensen (Xavi har karantæne)

Hos Las Palmas er det kun Barcelona-ejede Julian Araujo, der ikke deltager i kampen, ellers har Garcia Pimienta hele sin trup til rådighed. Kampen afvikles klokken 21 i aften på TV2 Sport X. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca mod Las Palmas

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder