Annonce


Annonce

Annonce

Tre spillere trak gult - i karantæne mod Cádiz

La Liga - 31. marts 2024
Det er før set i fodboldens verden, at en fodboldspiller helt bevidst trækker et gult kort. Det kan f.eks. være i forbindelse med at man er oppe på fire af slagsen og at det femte vil udløse en karantæne i en kamp, der på papiret burde være mere overkommelig end hvad der kommer efterfølgende.

Ikke desto mindre havde Barca hele fem spillere i karantænefare inden kampen mod Las Palmas i går. Lewandowski, Cancelo, Martinez, Romeu og Christensen er alle oppe på fire gule kort. Danskeren kom slet ikke i spil på grund af en skade og han ventes først at spille mod PSG - det er i hvert fald planen at få ham klar til dén kamp.

Romeu fik ikke et gult kort mod Las Palmas i de minutter, hvor han var på banen, så han er klar til kampen mod Cádiz. Til gengæld fik Martinez et gult kort og dermed sidder han over mod Cádiz, da han nu er oppe på fem gule kort. Det er Lewandowski og Cancelo også, som begge fik gult kort mod Las Palmas i aftes.

Robert Lewandowski havde nok ikke regnet med, at han ville blive udskiftet med små 10 minutter igen af gårsdagens kamp. For han havde ikke fået skrabet et gult kort ind på kontoen i løbet af kampen, og da hans nummer pludselig blev råbt op havde han kun ganske få sekunder til at få sig en advarsel. Her valgte han at blive på banen selvom han skulle ud af den - og da han dermed trak tiden valgte dommeren at give ham det gule kort. Og så forlod han banen.

FC Barcelonas kommende kampe
10. april: PSG - Barca
13. april: Cádiz - Barca (her har Lewandowski, Cancelo og Martinez karantæne)
16. april: Barca - PSG
21. april: Real Madrid - Barca (her er de tre spillere tilbage fra karantæne)
27. april: Barca - Valencia Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tre spillere trak gult - i karantæne mod Cádiz

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder