Annonce


Annonce

Annonce

Efter sejr: Xavi giver spillerne to fridage

Nyheder - 31. marts 2024
FC Barcelona-spillerne ville nok ønske, at de skulle i aktion næste weekend, hvor der spilles Copa del Rey-finale, men sådan bliver det ikke. Catalanerne klarede sig ellers fint i turneringen mod miniputterne, men da de mødte et hold fra La Liga blev de smidt ud af turneringen.

Athletic Club, som møder Real Madrid i La Liga i aften, spiller pokalfinale mod Mallorca på lørdag og derfor holder La Liga en pause. Det betyder, at FC Barcelonas næste kamp først er den 10. april mod PSG og i den forbindelse har Xavi valgt at give hele truppen to fridage til at lade batterierne op.

Det ventes at være rigtig godt givet ud, da spillerne netop har spillet mange kampe for klubben og dernæst været ude og spille landskampe før de i løbet af ugen er vendt retur og straks skulle omstille sig til at spille mod Las Palmas. Nu er kampen vundet og med 10 dage til næste kamp har Xavi så valgt at give spillerne en lille pause.

Når træningen indledes på tirsdag ventes det, da Xavi øger intensiteten for at kunne brillere mod PSG i den næste kamp. Det er altså først den 10. april, at Barca spiller fodbold igen, så der er rig mulighed for at lade batterierne op og forberede sig til kampen.

PSG skal i aften møde Marseille på udebane i Ligue 1. På onsdag møder de Rennes i Coupe de France før de den 6. april tager imod Clermont Foot. Og først derefter kan de forberede sig til kampen mod Barca. Fra og med i dag har PSG altså stadig tre kampe før de møder Barca - mens Barca ikke har nogen kampe før Champions League-braget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Efter sejr: Xavi giver spillerne to fridage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder