Annonce


Annonce

Annonce

Tal: Så dårlig var Sergi Robertos El Clásico

El Clasico - 16. januar 2024
Sergi Roberto var det helt store lyspunkt, da Barca manglede mål mod Almeria. Kaptajnen har ikke spillet mange minutter i denne sæson og det er noget atypisk, at Barca udpeger en kaptajn, som egentlig er fast mand på bænken. Men det er tilfældet i denne sæson indtil der begyndte at opstå skader.

Pedri og Gavi var ude på samme tid i en periode og det åbnede døren for Roberto på midtbanen. Han leverede egentlig nogle gode præstationer og derfor havde hverken Xavi eller nogen anden forventet, at han ville falde så dybt, da der var et trofæ på højkant. For hans tal var pivelendige - læs bare med her.

I løbet af kampen mod Real Madrid formåede Roberto kun at aflevere bolden 25 gange. For at sætte i perspektiv hvor få afleveringer der er tale om for en midtbanespiller, så leverede målmand Iñaki Peña 26 afleveringer. Altså havde Barcas målmand flere afleveringer end Roberto.

Ydermere var han den eneste markspiller, som slet ikke formåede at erobre en bold. På intet tidspunkt vandt han bolden tilbage til catalanske fødder og den pinlige indsats kommer netop i kølvandet på at Xavi har været ude og tale anførerens præstationer op og hvor vigtig han er på holdet. Xavi har informeret klubben om, at de skal forlænge Robertos kontrakt med endnu en sæson.

Spørgsmålet er om den sportslige ledelse tager Xavis ord til sig og går i forhandlinger med Roberto eller om de dropper idéen for at åbne op for en ny spiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tal: Så dårlig var Sergi Robertos El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder