Annonce


Annonce

Annonce

Barca åbner racisme-sag ovenpå El Clásico

El Clasico - 28. oktober 2023
Racisme hører ikke til nogen steder, men alligevel opleves det rundt omkring. Vinicius Jr. fra Real Madrid har oplevet meget af det siden han kom til spansk fodbold og adskillige fans rundt omkring i landet har fået store karantæner efter at undersøgelser fandt frem til dem. I dag var der også racisme på Montjuic, melder FC Barcelona.

At Vinicius kan være provokerende i sin adfærd og godt kan lide at skabe spændinger, så er svaret aldrig racisme. Det var det dog desværre for en eller flere i dag på Montjuic, da FC Barcelona tog imod Real Madrid. I slutningen af kampen blev Vinicius skiftet ud og det var på vej ud af banen, at han oplevede racistiske tilråb, melder avisen Mundo Deportivo. Barca bekræfter nu, at klubben har åbnet en sag.

- FC Barcelona vil altid forsvare fodboldens og sportens værdier, såsom respekt for modstanderen, og vi vil undersøge enhver racistisk fornærmelse, der måtte være opstået i eftermiddags under kampen mod Real Madrid, skriver klubben i en officiel pressemeddelelse og bekræfter dermed historien om, at der skulle være råbt nogle ting, som ingen steder hører hjemme.

Det vides ikke om det er én person eller flere, som står bag, men det er helt og aldeles sikkert, at Barca gør klogt i at finde frem til den eller de personer og får dem udelukket. Racisme er ikke og må aldrig være svaret og derfor er der gensidig respekt fra den spanske hovedstad i og med at Barca offentligt går ud og tager afstand og informerer om, at klubben vil undersøge situationen nærmere.

I mellem tiden skal Xavi også undersøge nogle ting. Hans hold spillede nemlig en god første halvleg, hvor man fik neutraliseret Real Madrid, men efter en times tid begyndte energien at forsvinde og Real Madrid formåede at vende 1-0 til 1-2 og snuppe alle tre point på Montjuic denne lørdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca åbner racisme-sag ovenpå El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder