Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: El Clásico er blevet programsat

El Clasico - 10. marts 2024
FC Barcelona fik en gave for en uge siden, da Real Madrid smed point mod Valencia. Derfor kunne Barca rykke tættere på madrilenerne i tabellen, men gaven blev ikke udnyttet, da Barca kun fik 0-0 mod Athletic efter en uhørt ringe kamp rent offensivt.

I skrivende stund er Barca fem point efter Real Madrid, som dog har en kamp i hånden. Hvis Real Madrid vinder hjemme mod Celta Vigo i dag, så vil de to hold have spillet lige så mange kampe med Real Madrid otte point foran. Det er ikke fordelagtigt for Xavis hold, men håbet er der - specielt fordi, at der stadig venter et indbyrdes møde.

I går blev det bekræftet, at El Clásico på Bernabeu spilles søndag den 21. april klokken 21. Denne dato kan blive meget vigtig for Barca. Håbet i Catalonien er, at Real Madrid når at smide nogle point inden da så Barca kan udnytte El Clásico til at skabe spænding i La Liga. Der er tre ligakampe at spille inden opgøret mod Bernabeu - altså ni point.

Efter El Clásico resterer der seks kampe. Så situationen er ikke særlig god for Barca, men matematisk kan det stadig lade sig gøre og derfor går Xavis hold også efter det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: El Clásico er blevet programsat

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder