Annonce


Annonce

Annonce

Zaragoza vil have Samper og Dongou

Nyheder - 16. januar 2016




Barcelona er godt i gang med at rydde op på klubbens andethold og i den forbindelse har Zaragoza set sig interesseret i to spillere. Zaragoza har ikke lyst til at betale for to transfers, og forventes derfor at anmode om lån af Sergi Samper og Jean Marie Dongou.

Træner Lluis Carreras ønsker en angriber og midtbane her i januar, men muligheden for at hente to spillere fra samme klub er altid meget lille, men ikke desto mindre er der godt gang i oprydningen hos Barcelona og derfor ser Zaragoza et lille smuthul til at kunne hente begge spillere på en lejeaftale frem til sæsonens afslutning.

Hvis alt går som hidtil, så rykker B-holdet endnu en række ned, og derfor vil det blive svært for klubben at holde fast i stamspillerne, som allerede har fået debut på førsteholdet. En lejeaftale til Zaragoza kan gå hen og blive springbrættet for Samper og Dongou, som i sommers havde adskillige tilbud på hånden, men alligevel valgte at blive i Catalonien.

Real Zaragoza spiller pt. i Spaniens andenbedste fodboldrække og ligger solidt midt i tabellen hvorfor niveauet altså klart vil stige for Samper og Dongou såfremt de vælger at godkende en lejeaftale.

Ifølge Diario de Noticias så har Barcelona dog ikke tænkt sig at lade de to spillere gå, medmindre der kommer et tilbud med penge i ind af døren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Zaragoza vil have Samper og Dongou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder