Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Tello til Fiorentina

Nyheder - 22. januar 2016




Cristian Tello har været udlejet til FC Porto, men i denne måned har portugiserne ophævet kontrakten med kantspilleren, der i de seneste uger har lagt i forhandlinger med Fiorentina.

- Barcelona og Serie A klubben et nået til enighed om et lån af Cristian Tello indtil 30. juni 2016 lige så snart hans nuværende kontrakt er ophævet, skriver Barcelona på sin hjemmeside.

Tello var på lejekontrakt i FC Porto frem til sommer, men parterne har valgt at ophæve kontrakten således han kan rykke til Fiorentina. Dermed overtager Viola altså kantspilleren i det kommende halve år.

I sæsonen 2014/2015 spillede Tello 33 kampe. 25 i ligaen, syv i Champions League samt en enkelt pokalkamp med otte mål til følge. Som følge af Portos fyring af træner Lopetegui faldt Tello i niveau - noget han allerede startede på før fyringen - og han nåede blot at spille 11 kampe, fem i Champions League og tre pokalkampe med to mål til følge. Han var i løbet af sin tid i FC Porto også skadet to gange.

Hvorvidt han vender tilbage til Barcelona til sommer er fortsat uvist. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Tello til Fiorentina

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder