Annonce


Annonce

Annonce

Vermaelen: Afskriv aldrig Arsenal

Nyheder - 14. marts 2016




Den tidligere Arsenal-stopper Thomas Vermaelen advarer sine nuværende holdkammerater om returopgøret i Champions League ottendedelsfinaler mod Arsenal på onsdag. Og belgieren ved, hvad han snakker om.

Thomas Vermaelen tilbragte fem sæsoner i den røde del af London og heraf de sidste par sæsoner som anfører. Derfor ved han, at Wengers tropper vil møde op på Camp Nou og være parate til at dø med støvlerne på. Der bliver uden tvivl brug for en præstation ud over det sædvanlige fra hver enkelt Arsenal-spiller, der i går måtte sig slået af Watford i verdens ældste klubturnering, FA-cuppen. Ikke den bedste optakt, inden man skal op mod dét, der må betegnes som Europas mest formstærke hold pt. sammen med PSG, som i går udraderede Troyes med 9-0 og kunne kalde sig franske mestre otte spillerunder før tid.

- Det bliver ikke nogen let kamp. Selvom vi har en smal føring, kan man ikke sige at de (Arsenal, red.) definitivt er ude. De har mange hurtige spillere og det gør dem farlige. Vi bliver nødt til at fokusere, udtaler Vermaelen til Barca TV.

Han kom desuden med sit syn på forskelle og ligheder mellem Barcelona og Arsenal.

- Det er to meget forskellige hold, men også ens på mange punkter. Især spillestilen. De vil også gerne spille pasningsspil langs jorden, og vil meget nødig spille på lange bolde.

- Det ville være fantastisk at vinde Champions League igen, men der er lang vej endnu. Der er mange kampe endnu, og vi bliver nødt til at arbejde for det, hvis det skal lykkes, lød det til slut fra Thomas Vermaelen som et svar på, hvordan han vurderede Barcelonas chancer for at genvinde pokalen med de store ører. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vermaelen: Afskriv aldrig Arsenal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder