Annonce


Annonce

Annonce

Ronaldo til Xavi: Jeg har 3 Ballon d'Or, dig?

Nyheder - 10. september 2016




At Real Madrid og FC Barcelona er rivalklubber i Spanien er der ingen tvivl om. At nogle af spillerne har gode venskaber på tværs af de to hold, er også set meget af. Hvad der dog ikke ses meget af, er Cristiano Ronaldos dårlige forhold til Barca-legenden, Xavi Hernandez.

Xavi valgte, efter mange, mange år i Barca-trøjen at forlade Barcelona til fordel for Al-Sadd i Qatar, hvor han ligeledes har gjort god figur af sig.

For nyligt, valgte spilleren dog at se tilbage på La Liga, hvorfor Xavi, i løbet af sidste uge, roste Cristiano Ronaldo, og gav portugiseren masser af anerkendelse.

- Kun et fjols ville have spillet fodbold, uden at kunne anerkende Cristiano som en fodboldspiller af højeste kaliber, forklarer Xavi på spanske Cadena SERs talkshow, El Larguero, og tilføjer:

- Men han har ikke været så heldig i at være i fodboldens verden samtidigt med Leo (Messi, red.).



Mod forventning, faldt de ord ikke i god jord hos Real Madrid-spilleren, der i stedet forsøgte at tale ned til Xavi, efter Los Blancos' seneste ligasejr mod Osasuna, lørdag eftermiddag.

- Den mest søgte fodboldspiller på internettet er mig, og dem, der vil være på forsider (af magasiner og aviser, red.) for at promovere ting, taler om mig, forklarer Real Madrid-spilleren, der scorede i sejren mod Osasuna, kort efter kampen til pressen, og skyder skarpt mod Xavi:

- Alt, Xavi siger, er fuldstændig irrelevant for mig. Han spillede i Qatar - eller hvad det nu var, fortæller Ronaldo hånende, og mener, at antallet af Ballon d'Or-trofæer, afgører en spillers kvalitet:

- Han har vundet alt, men han har aldrig vundet en Ballon d'Or - jeg har vundet tre, afslutter portugiseren.

Med Ronaldos sidste citat angående Ballon d'Or taget i betragtning, er det ikke utænkeligt, at visse fans vil bruge selv samme logik mod portugiseren, eftersom hans spillerrival, Leo Messi, har hele fem guldbolde i sit navn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldo til Xavi: Jeg har 3 Ballon d'Or, dig?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder