Annonce


Annonce

Annonce

Messi inviterer alle mand med til sit bryllup

Nyheder - 28. juni 2017




Lionel Messi skal om ganske få dage giftes med Antonella Rocuzzo og det bliver et noget større bryllup end normalt. Argentineren har fået masser af venner gennem fodbolden og der ventes flere hundrede mennesker til den store dag for argentineren.

Han har inviteret samtlige holdkammerater fra Barcelona med til sin store dag, men André Gomes og Denis Suárez kan ikke deltage på grund af deres deltagelse i henholdsvis Confederations Cup og U21 EM. Derudover er også Ronaldinho, Deco, Xavi og Fábregas inviteret mens Sergio Agüero, Lavezzi og Angel Di Maria ligeledes har fået en invitation med posten.

Desuden har Messi også inviteret flere fra Barcelonas stab, andre fodboldspillere og private venner. Han har bedt samtlige gæster om ikke at medtage gaver - men i stedet donere dem til sin velgørenhedsorganisation, som blandt andet hjælper børn på verdensplan. Spørgsmålet er vel også hvad man skal give som gave til en person der tjener omkring en halv milliard årligt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi inviterer alle mand med til sit bryllup

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder