Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Coutinhos kontrakt er allerede på plads

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 10. november 2017


Medie: Coutinhos kontrakt er allerede på plads

Philippe Coutinho til Barcelona er en sag der har kørt i flere måneder og historierne synes ingen ende at tage. Nu melder mediet SPORT, at en kontrakt mellem Coutinho og Barcelona allerede er på plads - det har den været siden i sommers.

Barcelona blev enig med Coutinho om vilkårene i kontrakten, men catalanerne overbeviste ikke Liverpool og et skifte blev aldrig en realitet. Men kontrakten mellem spilleren og klubben står fast og derfor handler det udelukkende for Barcelona om at blive enig med Liverpool.

Ifølge selvsamme medie er Barcelona klar til at smide 120 millioner euro på bordet allerede til januar. Flere af disse millioner er dog variabler, som Liverpool kun får andel i såfremt Coutinho indløser aftalerne bag variablerne - så som at vinde guldbolden, Champions League og mere.

Coutinho var klar til at skifte til Barcelona i sommers, men ønskede ikke at skabe splid hos Liverpool og holdt derfor sine kort tæt på kroppen. Han talte først efter transfervindue og gjorde det klart, at han gerne ville skifte, men at man ikke altid får det som han ønsker det.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder