Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Min krop har brug for hvile

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. december 2017Messi: Min krop har brug for hvile

FC Barcelonas magiske troldmand Lionel Messi har været henvist til bænken i de to seneste CL-kampe, hvor argentineren jo har gjort sine afgørende indhop for catalanerne, når han er kommet på banen.

Messi har dog gjort det klart, for både Barca-staben og holdkammeraterne, at en bænke-plads har været vigtig for verdensstjernens restituering.

Den argentinske landsholds-kaptajn har, gennem sin karriere, stort set spillet samtlige minutter for Barca. Også under den daværende træner Luis Enrique, var Messi nærmest aldrig henvist til bænken.

Derimod har Barca-træner Ernesto Valverde valgt at spare sin største stjerne i de seneste to CL-opgør mod henholdsvis Juventus og Sporting Lissabon.

Selvom det er kommet som et chok for mange fans, at deres store magiker er startet som udskifter, er hovedpersonen selv glad og tilfreds med sin bænkeplads - noget som verdensstjernen har haft brug for, ifølge mediet TyC Sports som har talt med Lionel Messi.

- Selvfølgelig er det altid hårdt at være udskifter, men jeg må indse at det er for mit eget bedste, fortalte argentineren.

- Min krop har brug for en pause.

Messi har netop været årsagen til at jublen kunne bryde løs i Argentina, da han på eget hånd fik båret sit land gennem kvalifikationen og dermed sikret Argentina en plads til VM-slutrunden næste år - senest med et hattrick i den afgørende kamp mod Equador.

Den kommende slutrunde i Rusland fylder derfor også en del hos Messi, som jo bestræber sig på at kunne spille alle kampene for både Barca og sit landshold.


Stream kampene
19/12 - 20:30 Bayern München - Leipzig
19/12 - 20:45 Arsenal - Tottenham Anbefalet
19/12 - 20:45 Chelsea - Bournemouth
21/12 - 20:30 Dortmund - Gladbach
21/12 - 21:00 Wolverhampton - Liverpool
22/12 - 13:30 Arsenal - Burnley
22/12 - 16:00 Chelsea - Leicester
22/12 - 18:30 Cardiff - Manchester United
22/12 - 18:30 FC Barcelona - Celta Vigo
22/12 - 20:30 Juventus - AS Roma Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder