Annonce


Annonce

Annonce

Paco eller Suárez: Hvem vælger Valverde?

Nyheder - 9. december 2017




Paco Alcácer har grebet chancen de gange, han er kommet på banen og han ligner en mand, som har svært ved at miste selvtilliden. Senest scorede han mod Sporting Lissabon i Champions League og statistisk set scorer han i hver anden kamp.

Paco står klart bag køen når det kommer til Ernesto Valverdes foretrukne start 11'er, men Luis Suárez har slet ikke været skarp i denne sæson og ligesom han har bremset mange lovende angreb, så har han misset et hav af chancer. I denne sæson har han spillet 19 kampe og scoret seks mål. Paco har spillet 10 kampe og scoret fem mål.

Overordnet set burde der ikke være tvivl om, hvem Valverde vælger i front mod Villarreal på udebane i morgen, men med Pacos seneste målform bør tvivlen komme angriberen til gode. Han har vist sig at være skarp i de kampe, han har fået og mål får Barcelona helt sikkert brug for i morgen, da Villarreal står noteret for 14 mål i seks hjemmekampe i ligaen. De scorer altså i snit over to mål pr. hjemmekampe - på udebane scorer de lige præcis ét mål pr. kamp.

Suárez har scoret blot seks ud af Barcelonas 36 ligamål i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Paco eller Suárez: Hvem vælger Valverde?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder