Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aleix Vidal vil kun væk på en permanent aftale

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. januar 2018


Aleix Vidal vil kun væk på en permanent aftale

Philippe Coutinho har sat gang i en lavine i Barcelona. Lige nu arbejdes der benhårdt på at få solgt nogle spillere så man kan få penge i kassen igen efter at have investeret over en milliard kroner i brasilianeren.

Ifølge SPORT har Aleix Vidal indset, at han nu får en mere sekundær rolle - primært fordi Dembélé er tilbage igen. Højrebacken er besat af Sergi Roberto og Nelson Semedo mens Dembélé er tilbage og derfor får han den offensive wingplads foran Vidal, som ellers har vist, at han er utrolig alsidig.

Vidal er ekstremt energisk, han har masser af power og med sin alsidighed er han nærmest perfekt til stilen i Barcelona, men han kommer højst sandsynligt til at få langt mindre spilletid i resten af sæsonen end hvad han har fået hidtil.

SPORT erfarer, at han kun er interesseret i en permanent aftale med en anden klub og derfor må Barcelona altså findes en køber. En lejeaftale kommer ikke på tale. Barcelona kræver minimum 10 millioner euro for ham. Hvis ikke man finder en køber allerede i dette transfervindue, så ventes han at skifte til sommer.





Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder