Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Málaga har ikke vundet i 14 kampe

La Liga: Af Mohammed Sayegh - 10. marts 2018


Málaga har ikke vundet i 14 kampe

Når FC Barcelona møder Máalga på udebane er det oftest lig med spillemæssige problemer, men i aften burde der ikke opstå problemer for catalanerne, som er klare favorit til opgøret. Málaga har nemlig ikke vundet i hele 12 kampe i træk.

Málaga indtager en solid sidsteplads i La Liga og er 56 point bag Barcelona. De har seks point op til Deportivo på 19.-pladsen og otte point for at komme over nedrykningsstregen. Det ligner en umulig opgave for Málaga at redde endnu en sæson i den bedste spanske fodboldrække, men i aften skal de gøre forsøget mod Barcelona, som er landet i Andalusien uden Messi, der her til morgen måtte trække sig fra kampen - muligvis fordi, at hans kone Antonella fødte i nat. Dette er fortsat ubekræftet.

Málagas seneste kampe
Leganés 2-0 Málaga
Málaga 0-1 Sevilla
Athletic Bilbao 2-1 Málaga
Málaga 1-2 Valencia
Málaga 0-1 Atletico Madrid
Las Palmas 1-0 Málaga
Málaga 0-0 Girona
Eibar 1-1 Málaga
Getafe 1-0 Málaga
Málaga 0-1 Espanyol
Alavés 1-0 Málaga
Málaga 0-2 Real Betis
10. december: Real Sociedad 0-2 Málaga

Man skal altså lige præcis tre måneder tilbage for at finde den seneste Málaga-sejr og det er bestemt ikke noget der gavner selvtilliden i det andalusiske. I blandt de ovenstående kampe har de endda spillet to træningskampe mod henholdsvis Lausanne (1-1) og Shonan (0-0) hvorfor de faktisk er gået gennem 14 kampe i træk uden af vinde.

Selv uden Messi bør Barcelona altså være i stand til at køre Málaga midt over. Kampen sparkes i gang klokken 20.45.Få odds 6,00 på at Spanien slår Iran
Få odds 10,00 på at Danmark slår Australien
Få odds 6,00 hvis der scores mellem Argentina og Kroatien
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder