Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Abidal presser på for Tanguy Ndombélé

Transfermarked - 30. november 2018




Tanguy Ndombélé er på FC Barcelonas transferliste til sommer. Han har gjort sig positivt bemærket i denne sæson for Lyon og ventes at skifte til noget større til sommer. Men han er kun en mulighed for FC Barcelona såfremt Frenkie de Jong ikke lander i Barcelona til sommer.

Det er ingen hemmelighed, at Eric Abidal arbejder på at sikre sig Frenkie de Jong til sommer, men hvis den handel skulle gå i vasken, har Eric Abidal udset sig Tanguy Ndombélé som mulighed nummer to. Abidal er vild med Tanguy Ndombélés spillestil og har flere gange været i Frankrig for at se ham an.



Tanguy Ndombélé besidder en ekstrem power i sit spil og selvom han er en stor fyr, så har han teknikken på plads og er god til at bryde bolde lige så vel som at smække bolden i dybden til angribene. Han er ikke lige frem en målfarlig midtbanespiller, men han har en tendens til at gå med frem i banen og sende modstanderen i ubalance.

Abidal har et personligt forhold til Lyon-præsidenten Jean Michel Aulas, og derfor kender Lyon allerede til FC Barcelonas interesse i Ndombélé. Desuden er interessen gensidig, da Ndombélé håber, at FC Barcelona byder på ham så han kan få sin drøm opfyldt om at spille i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal presser på for Tanguy Ndombélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder